Shakespeare

— programma

Wij zijn verheugd om te delen dat wij inmiddels drie succesvolle concerten achter de rug hebben, allemaal geïnspireerd door de tijdloze teksten van William Shakespeare. In deze concerten namen we u mee op een reis door de prachtige taal van de beroemde bard, waarbij we enkele van zijn meest geliefde werken tot leven brachten door middel van muziek.

Ons koor heeft met veel toewijding en passie aan deze liederen gewerkt om het erfgoed van Shakespeare te eren en een onvergetelijke ervaring te creëren voor ons publiek. Van romantische liefdesverhalen tot epische tragedies, ons programma riep een scala aan emoties op en bracht de diepe betekenis van de woorden van Shakespeare tot leven.

Wij hebben goed nieuws voor degenen die onze vorige concerten hebben gemist of opnieuw willen genieten van de betoverende klanken van ons koor. We zullen dit programma, aangevuld met enkele nieuwe stukken, nogmaals ten gehore brengen in oktober. Dit concert vindt plaats op 29 oktober in Beilen, in de Stefanuskerk.

We kunnen niet wachten om u te verwelkomen bij deze uitvoering en u opnieuw onder te dompelen in de prachtige wereld van Shakespeare. Zet de datum alvast in uw agenda en vergeet niet om kaartjes te kopen!