Steun

— JVG

Steun ons

Jong Vocaal Groningen is een amateurkoor dat bestaansrecht heeft vanwege het enthousiasme van haar leden. Financiële bijdragen zijn daardoor altijd erg welkom. Deze schenkingen zorgen ervoor dat we vaker concerten kunnen geven, meer nieuwe muziek kunnen aanschaffen en ons op allerlei manieren kunnen verbeteren

Eenmalige schenking

Ook een eenmalige schenking is van harte welkom. U krijgt dan ook de nieuwsbrief en daarnaast voor het betreffende seizoen een vrijkaart.

Sponsor

Bij JVG zijn wij hard op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren. Dit gebeurt gewoonlijk via een advertentie in ons programmaboekje. Dit is al mogelijk vanaf €40,- per concert. Wanneer u JVG voor een langere tijd wilt sponsoren kunnen wij u ook de mogelijkheid bieden te adverteren via de website of onze posters en flyers.

Donateur

Al voor minimaal €25,- per jaar kunt u donateur worden van JVG. U krijgt dan twee maal per jaar een nieuwsbrief zodat u niets van onze activiteiten hoeft te missen, en daarnaast krijgt u een vrijkaart voor één concert per seizoen.